Smakelijk op Tafel - maaltijdservice en catering

Veelgestelde vragen

Maaltijdservice

Hoe werkt de maaltijdservice van Smakelijk op Tafel?
Elke donderdag wordt het weekmenu van de week erna gepubliceerd. Je kiest minimaal 1 en maximaal vier maaltijden uit. Vervolgens bestel je voor bezorging op dinsdagochtend uiterlijk zondag vóór 16:00. Voor bezorging op vrijdagochtend bestel je uiterlijk woensdag vóór 16:00. 

Hoe warm ik een maaltijd op?
De maaltijd warm je in 2 tot 3 minuten op in de magnetron, liefst zonder deksel. Geen magnetron? Geen probleem! Je kan de maaltijd ook op een bord in de oven opwarmen op 200 graden voor ongeveer 8 minuten, of in de koekenpan in ongeveer 5 minuten. 

Als ik een keer heb besteld, zit ik dan meteen vast aan een abbonnement?
Nee, zeker niet. De maaltijdservice is er voor iedereen die door gebrek aan tijd, geld of een andere reden zelf niet aan koken toekomt. Komt de ene week je beter uit dan de andere, dan bestel je om en om. Kies voor wat het beste bij jou past!

Wat voor ingrediënten kan ik verwachten bij de maaltijdservice?
Ik ben een groot voorstander van koken met échte smaken. Ik gebruik dus geen pakjes en zakjes om te koken. In plaats daarvan gebruik ik allerlei specerijen en sauzen (zoals vissaus en teriyaki) om de gerechten van veel smaak te voorzien. Heb je dieetrestricties, laat het dan vooral weten. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Hoe worden de maaltijden bereid?
Ik bereid elke maandag en donderdag de maaltijden. Na bereiding gaan deze de koelkast is en de volgende ochtend worden ze rondgebracht in de bakfiets. Er wordt dus niets ingevroren, gevacumeerd of bewerkt om de maaltijden langer houdbaar te houden. 

Kan ik de maaltijden ook invriezen?
Omdat alle maaltijden vers bereid zijn, kunnen ze ingevroren worden op de dag van bezorging. Ze zijn dan nog circa 3 maanden te consumeren. 

Komen er ook vegetarische of vegan gerecht in het weekmenu?
Ik probeer per week te bekijken of een vegetarisch of vegan gerecht haalbaar is. Als er genoeg animo voor is, zal ik in de (nabije) toekomst altijd een vega(n) optie toevoegen.

Kunnen kinderen ook mee-eten van het weekmenu?
Jazeker! Mijn kinderen eten ook mee en vinden het heerlijk. Sommige gerechten zijn wat pittiger, die zijn wat minder geschikt voor kinderen. Ik zorg dat er altijd een pepertje op het weekmenu bij staat als het om een pittig gerecht gaat. 

Heb je een andere vraag, of wil je meer informatie ontvangen? 

Catering

Is jouw catering een exclusief product?
Nee. Vanuit de filosofie dat ik vind dat iedereen recht heeft op een voedzame, gezonde en met zorg klaargemaakte maaltijd, wil ik ook iedereen de kans bieden om catering in te zetten voor een evenement, verjaardag, vergadering of voor elke andere gelegenheid. Elke wens daarom bespreekbaar. We kijken samen naar de mogelijkheden binnen jouw wensen en budget.

Wat voor soort catering kan ik verwachten van je?
Dat kan verschillen van een volledig verzorgde lunch tot een diner voor 50 man; van borrelplanken tot een proeverij. Alles is mogelijk! 

Wat is je tarief? 
Ik vind het belangrijk om transparant te zijn. Op dit moment werk ik hard aan de website, maar binnenkort staat een prijslijst online, zodat je kan zien welke tarieven ik reken voor welke gelegenheid. Maar ook hier geldt: vallen jouw wensen net buiten wat je hier kan vinden? Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar wat er wél past.

Is de catering inclusief bezorging?
Ja, ik kom de catering persoonlijk brengen en indien gewenst ook opzetten. Ik heb onder andere chafing dishes en diverse mooie planken tot mijn beschikking, waarmee elke ruimte kan worden aangekleed. 
Ook haal ik de spullen zelf weer op, of ik neem ze meteen mee nadat het evenement is afgelopen. 

Heb je een andere vraag, of wil je meer informatie ontvangen?